Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets” er den ideelle drue -sneakeren

Nike Air Max 97 er tilbake så vel som mye bedre enn noen gang. Etter en fredelig 2019, kommer denne sneakeren til å treffe hyller som er vanskelige i 2020. Et av de fremtredende parene som vi har sett, må derfor langt være Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets”. Kommer med en valmue -fargekombinasjon i tillegg til å feste seg til den tradisjonelle silhuetten, vil AM97 -hoder klatre for å få et par av disse.

Fra og med de tekniske detaljene veldig først så vel som fremst, har Nike valgt et rikdom av premiummaterialer. Kommer med et smidig skinn over overleggene, kompletteres dette av utnyttelsen av en pustende passform sammen som gir brukeren en komfort hele dagen. Under føttene er det tradisjonelle luftsystemet i full lengde som Air Max 97 gjorde berømt. Med andre silhuetter som nå bruker denne geniale luftenheten, ser ingen like bra ut som den glatte AM97.

Med basen av skoen som kommer i en ren hvit, gir dette sneakeren en sommerfølelse. Sommervibene blir bare videreført av den tradisjonelle Charlotte Hornets -fargen av lilla så vel som flis. Når de kommer på overleggene, tungen, så vel som merkevarebygging, får disse fargeninjeksjonene denne sneakeren til å skille seg fra resten. Avrundet med oransje treff på hæl-tabben så vel som luftenhet, er Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets” snart satt til å avta hos Select-forhandlere. Hold den låst til den eneste leverandøren for alle de aller beste nyhetene, så vel som utgivelser fra sneaker -samfunnet.

Leave a Comment