Yeezy skum rnnr størrelse: nøyaktig hvordan passer de?

Yeezy Foam RNNR er en av de sprøeste silhuettene å introdusere de siste årene, så vel som den fremdeles har fått en verdensomspennende utgivelse. Som en del av Kanye Wests kontinuerlige samarbeidsjobb med Adidas Originals, viser joggeskoene et mote-frem utseende som garantert vil snu noen hoder på gaten. Selv om de er ganske vanskelige å få tak i for øyeblikket, hvis du vil politibetjent et par, vil du sørge for at de kommer til å passe.

Er de små? Løper de stort? Vi har alt du krever å forstå om Yeezy RNNR best her hos den eneste leverandøren, så sjekket ut for mer.

Yeezy Foam Rnnr – Hva er dommen?

Passform: Foam RNNR er bare tilgjengelig i full størrelse, så vel som vi vil anbefale å avrunde ned til den nærmeste som tilbys din typiske størrelse.
Komfort: De er perfekte for å slappe av rundt i hjemmet eller nippe ut i butikken, de er utviklet for å brukes hele tiden.
Omsorg: Tørk Clean gjør oppgaven på grunn av konstruksjonen i ett stykke, ikke fare å sette disse i vaskemaskinen.
Størrelse: Både Storbritannia så vel som amerikanske størrelser er nettopp nøyaktig det samme i skum -RNNR som kan forårsake forvirring, prøv så vel som å være tro i størrelsen i Storbritannias størrelse hvis mulig.

Yeezy skum rnnr – hva våre produktspesialister synes

Bilde gjennom Branndannart
“Jeg bare rocker dem med loungewear for øyeblikket, men så snart 21. juni treffer tee -skjortene så vel som shorts kommer ut.”
Adam Cheung – nyhetssjef så vel som kreativ
Hvordan passer de?

Yeezy Foam RNNR tilbys bare i full størrelse. Merkelig nok, for denne spesifikke skoen amerikanske størrelser så vel som britiske størrelser er nettopp de samme. Jeg har vanligvis en 10,5uk for Yeezy, men i dette tilfellet gikk jeg med en 10uk så vel som det passer perfekt. Det er litt stramt rundt tåseksjonen, men skumbygningen gjør dette knapt merkbart.

Er de komfortable?

Uten tvil er skum RNNR en av de mest behagelige tingene som noen gang er laget. Laget delvis fra bærekraftige alger, forstår jeg ikke hva Kanye West, Steven Smith, så vel som resten av Yeezy -teamet gjorde, men disse føles virkelig som om du går på en lubben sky.

Hvordan styler du dem?

Det er vanskelig å oppgi nøyaktig hvor presist jeg vil style RNNR. I hovedsak rocker jeg dem bare med loungewear for øyeblikket, men så snart 21. juni treffer tee -skjortene så vel som shorts kommer ut.

Hvordan rengjør du dem?

På grunn av nøyaktig hvor glatt så vel som matte overflatene er, er alt de krever en enkel tørke med litt vaskevæske så vel som du er flott å gå. Jeg vil ikke foreslå å sette disse i vaskeapparatet, da noen få av aspektene er ganske “spinkle” følelse.

Bilde gjennom Ryivibes
“De er potensielt det mest komfortable paret joggesko jeg noensinne har brukt.”
Jack Aldrich – Materiell forfatter
Hvordan passer de?

Jeg gikk i oppfyllelse av min typiske Adidas -størrelse, så vel som det er en fantastisk passform. De følte seg noe stramt først først, men det mye mer jeg har brukt dem de absolutt har løsnet. Jeg vil anbefale å gjøre nøyaktig det samme, ellers kan du sitte fast med et par som faller av føttene!

Er de komfortable?

De er potensielt det mest komfortable paret joggesko jeg noensinne har brukt. De ble utviklet spesielt for å fungere som daglige spark, så vel som de er perfekte til å bare skli inn i samt ha på seg rundt huset. Bygningen i ett stykke er virkelig en transformasjon i sneakerdesign.

Hvordan styler du dem?

Ærlig talt, jeg bare bruker meg rundt i huset! Det er ikke som vi kan dra hvor som helst for øyeblikket, så vel som det ikke er heller den beste sesongen å bruke dem på best best nå. Det er først og fremst med baggy joggebukse så vel som lastebukser, selv om de absolutt vil komme med shorts også!

Hvordan rengjør du dem?

De blir ikke så godt skitne som jeg bare bruker dem rundt i huset, men når sålene begynner å bli litt skitten, gir jeg dem en omfattende tørk og de ser like bra ut som nye. De er en av de enkleste joggeskoene å rengjøre i samlingen min.

Image through Joe Rogan Experience
“They ought to be called the Yeezy Marshmallow foam, it’s very soft however is likewise much more resilient as well as road-ready than I anticipated.”
Alim Montell Jalloh – social network Executive
How do they fit?

Well I’m a UK7.5 as well as sized up as well as got myself an 8. using them with socks provides it a snug fit, however If you choose to rock them without socks they may feel loose.

Are they comfortable?

They ought to be called the Yeezy Marshmallow foam, it’s very soft however is likewise much more resilient as well as road-ready than I anticipated. I at first purchased them believing they would ended up being my option of crep to take the bin out, however then they started to ended up being my run to the shops shoes as well as then I discovered myself providing any type of reason to wear them. in spite of the name RNNR I wouldn’t suggest really runNing i dem, det vil faktisk være som å løpe i Crocs.

Hvordan styler du dem?

Jeg rocker dem med hvite ankelsokker i tillegg til å style dem med verktøyjoggere samt en pufferjakke.

Hvordan rengjør du dem?

For øyeblikket har jeg nettopp brukt en mikrofiberduk, så vel som det har vært bra!

Bilde gjennom Kim Kardashian
“Jeg tror ikke det er noe fra Kanyes Yeezy -linje som ikke er behagelig.”
Raphael Paz – Materiell forfatter
Hvordan passer de?

Jeg går vanligvis en halv størrelse opp i det som er litt pusteområde, men fordi disse ikke er tilgjengelige i halve størrelser, gikk jeg bare med min sanne adidas -størrelse så godt som de i form!

Er de komfortable?

Jeg tror ikke det er noe fra Kanyes Yeezy -linje som ikke er behagelig. Yeezy -tresken er bygget med en medley med hull så vel som rygger, slik at den pustende opplevelsen faktisk er på ett nivå sammenlignet med alt jeg noen gang har brukt før.

Hvordan styler du dem?

Jeg har ikke fått fordøyelseskanalene til å bruke dem ute ennå på grunn av de tunge krokene vibber, så best nå rocker jeg dem hjemme hos huset med joggebukse.

Hvordan rengjør du dem?

En svamp dyppet i såpevann vil tørke av alle typer overflødig skitt, det er virkelig så enkelt!

Bilde gjennom Ryivibes
Yeezy Foam Runner: Hva du krever å vite
Så der har du det, våre fagfolk i tillegg til å virkelig vurdere Yeezy Foam RNNR, selv om de ikke gjorde det med det første. Sneakeren er i bekymring er revolusjonerende når det gjelder stil, som ikke vil bli drevet til enda mer popularitet når en større frigjøring skjer. Mange nye farger kommer til å avta i hele 2022, så vel som vi er spesifikke for at det vil forbli et legendarisk valg for de som er i forståelsen når det angår fottøy!

Sørg for å holde den låst på best her hos den eneste leverandøren for alle de siste Yeezy Foam RNNR -nyhetene, så vel som oppdateringer, da vi vil bringe det til deg før noen andre!

Sjekk ut våre andre guider med yeezy størrelse nedenfor:

Yeezy økning 350 størrelse guide
Yeezy økning 380 størrelse guide
Yeezy øke 500 størrelsesveiledningen
Yeezy økning 700 størrelse guide
Yeezy lysbilder størrelse guide

Bilde gjennom avtale med magasinet

Leave a Comment