Retrosuperfuture X Vans Lag opp for en stil 43 XL-partnerskap

Bilde gjennom 43Einhalb
I det som er potensielt en av de mest uforutsette sneakerpartnerskapene på året, har Vans sammen med moderne briller merkevare retrosuperfuture for å omarbeide den ikoniske OG-stilen 43 XL Silhouette. Bestående av to forskjellige farger, dette er et partnerskap som du ikke kan gå glipp av – ordspill ment.

Ankommer i “Deep Purple”, så vel som “Neon Green” smaker, er begge designene kledd i skatewear-merkets signatur lerretkonstruksjon, men med en buttery, jevnt ruskind overlegg som gir TOE-boksen. Lilla samt miljøvennlige gjennomsiktige midtsoles funksjon henholdsvis, som begge er preget med den italienske impressets øvre situasjonslogo. Ekstra merkevarebygging pryder tåboksen så vel som tunger, ferdigstillelse av den enkle, men likevel slående estetikken.

Bilde gjennom 43Einhalb.

Bilde gjennom 43Einhalb.
Mens Retrosuperfuture X Vans og Style 43 XL ikke er nettopp konvensjonell, er det definitivt iøynefallende. satt til å treffe hyller 13. september sammen med en rekke komplementære briller samt klær, begge skoene er priset til rundt £ 80 en pop, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer lagerlister, samt frigjøre informasjon som det utvikler seg!

Bilde gjennom 43Einhalb.

Bilde gjennom 43Einhalb.

Leave a Comment