Keith Haring X Converse Channel 80s Vibes med denne samlingen av joggesko og klær!

Den avdøde og flotte Keith Haring X Converse har kommet sammen for et nytt samarbeid fullt av kjente design som ganske enkelt utstråler 80 -talls vibber!

For de ukjente var Keith Haring en amerikansk popartist som var kjent for sitt arbeid som dukket opp gjennom graffiti fra New York Subway på 80 -tallet. Kjente motiver inkluderer “Radiant Baby”, den “bjeffende hunden” og “Flying Devil” og “Angels” -ikonene.

Bilder ved hjelp av ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 – “Hvit/svart/rødt”

Int’l frakt

Kjøp nå

Bilder ved hjelp av ConverseKeith Haring X Converse Pro Leather Low – “White/Black/Red”

Int’l frakt

Kjøp nå

Tar på seg den populære Converse Chuck 70, Chuck Taylor All Star, Pro Leather Low og den nye Run Star, samt en rekke signaturklær, oser denne samlingen kreativitet og står som et fartøy av selvuttrykk.

Med alle de fire sneakerstilene som for det meste består av hvite/svart eller hvite/blå fargebaner, har en håndfull Harings signaturer lekent blitt spredt over hver silhuett. I tillegg til dette har røde farger blitt strødd over utvalgte paneler for å skape et slående utseende.

Bilder ved hjelp av ConverseKeith Haring X Converse Run Star Hike – “Svart/hvitt/rødt”

Int’l frakt

Kjøp nå

Bilder ved hjelp av ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 Hei – “Egret Black”

Int’l frakt

Kjøp nå

Ved siden av fottøyet ankommer klærne med et utvalg av rene blanke emblazonert med store Keith Haring-ikoner. Tilsvarende har Converse holdt til en ren fargepalett bestående av hvite, svarte og blå farger med ekstra røde og gule fargetoner best for sommerstyling!

Kunder av samlingen er også i stand til å bruke funksjonen “Converse By You” som en måte å tilpasse og individualisere sin egen Chuck 70, en bruk av vi er sikre på at Keith Haring vil sette pris på i dag.

Hele samlingen kommer til å falle 13. mai på Converse sitt nettsted, og vi er sikre på at denne kommer til å bli en must-cop blant de med en kreativ teft! I relaterte nyheter, få tak i deg selv en under £ 50 -sneaker stjele i det omvendte salget!

Bilder ved hjelp av ConverseKeith Haring X Converse Chuck 70 – “Custom”

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Comment