Comme des Garçons x Nike Air Foamposite One Få endelig en utgivelsesdato

tilbake i januar, vi fikk vårt første blikk på Comme des Garçons X Nike Air Foamposite One under CDG Homme Plus Autumn/Winter 2021 Runway Show. En silhuett som absolutt har sett bedre dager, og Rei Kawakubos tar på seg basketballskoet har allerede fått noen sneakerhead hyped for retur. Med alt det som er sagt, ser det ut som om vi endelig har en utgivelsesdato!

Bilder med tillatelse fra Tyler Mansour, CDGs Foamposite One er tilgjengelig i to monokromatiske farger inkludert “svart” og “hvit”. De klassiske skumskallene er blitt fullstendig fornyet med en vannkvippelignende design som også kan ha blitt inspirert av topografiske kart. Chunky Pull -faner nåder tungen og hælen, mens luftsolen under føttene bruker en skandaløs mengde komfort med hvert trinn.

Bilde ved hjelp av arab_lincoln
Int’l frakt

Se mer

En Nike Swoosh kan bli funnet på lateral toebox, og for å runde det hele, er co-branded detaljer brodert rundt ryggen, og avslutter det nåværende CDG X Nike-samarbeidet.

Hvis du har hatt lyst til å klare disse med tanke på at de først ble avduket tilbake i januar, må du lytte opp. Ifølge noen troverdige kilder vil Comme des Garçons Homme x Nike Air Foamposite One endelig gi ut 26. november i begge fargene. La oss få vite hvilken du føler mest, og mens du er her, kan du like godt komme på nært hold med Solefly X Air Jordan 1 Lav!

Bilde ved hjelp av arab_lincoln
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment