Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya RF” får en stor gjenoppretting!

Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” har en ganske unik backstory. Tilbake i 2019 da de først lekket, viste mock-ups en sterk lilla så vel som gul sko som var ulikt noe vi hadde sett fra Team Yeezy før. Å holde det som ble angitt så snart de offisielt ble kunngjort, ble det utsatt for at de kom til å bli fine så vel som enkle i stedet. For å gjøre ting verre, var de også spesielle for Kina så vel som USA, så ingen andre kan politisere. Vel, det er i ferd med å endre seg.

Bilde via Adidas
Int’l frakt

Se mer

I følge en rekke troverdige kilder vil “Yeshaya” få en stor gjenoppbygging, nærmere bestemt med den ultrabegrensede “Yeshaya RF” -varianten. Med en slående likhet med 200 andre 350 V2-farger, kan dette skilte med en 3M-infusert Primeknit-bygning som er dyppet i hvitt så vel som grå fargetoner gjennom. Et monofilament passet sammen stripe -skudd over sidesiden, mens tykke tau snøres alt sammen.

Nede under en noe off-white mellomsåle er til stede med en tykk adidas boost mellomsåle som ligger i, samt for å avrunde alt av en glit av tannkjøttgummi foret yttersålen, og tilfører en subtil pop av kontrast til den ellers monotone-paletten.

Bilde via Adidas
Int’l frakt

Se mer

Hvorvidt Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya RF” gjenoppstår rundt om i verden, blir sett for å bli sett, men kildene våre forteller oss at de vil gjøre et comeback som en del av Yeezy Day i år hvor vi på samme måte vil se tilbakekomsten av “Black RF”, “Synth RF”, så vel som “Tail Light RF”. La oss forstå om du vil legge disse til i samlingen din, så vel som mens du er her, kan du også komme på nært hold med Yeezy Boost 350 V2 “Leaf”!

Bilde via Adidas
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment