Det beste utseendet ditt ennå på Air Jordan 1 High OG “Yellow Toe”

Vi har sagt det før, og vi vil si det igjen. Vi tror ærlig talt Air Jordan 1 High OG “Yellow Toe” vil være en av årets mange hyped joggesko. Etter å ha tatt vårt første blikk for noen måneder tilbake, kommer vi nå på nært hold og personlig med den gule førerhusinspirerte AJ1!

Hvis du føler deg litt déjà vu, tenker du sannsynligvis på “Shinedown” -prøven som vi fikk et blikk på tilbake i 2018. I motsetning til at Air Jordan 1 imidlertid “Yellow Toe” slipper “University Gold” -farging Til fordel for en mørkere “taxi” -skygge som er inspirert av New York Citys høyt elskede transportform. Andre steder gjør en skarp hvit base disse best for ethvert antrekk, mens en “svart” farge med høy kontrast i toebox, snøresystem og hæl indikerer at dette er en automatisk fremtidig klassiker.

Bilde ved hjelp av å kjenne_kicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av å kjenne_kicks
Int’l frakt

Se mer

En Nike swoosh skyter over sidene og mediale sidepanelene, mens den signaturvingede basketballemblemet er fint stemplet på ankelen. For å runde det hele, blir luftsolen liggende i en skarp hvit tone, og alt dette er ferdig med en matchende gummi yttersåle, og avslutter designet.

Nike Air Jordan 1 High Retro OG “Taxi” forventes å lanseres 27. august, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere! La oss få vite hva du synes om denne kommende utgivelsen, og i relaterte nyheter faller Air Jordan 1 High OG “Gorge Green” også senere i år!

Bilde ved hjelp av å kjenne_kicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av å kjenne_kicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment