Teddy Santis avdekker offisielt New Balance 990V6

Aime Leon Dore Head-Honcho Teddy Santis har vært i de gode bøkene på New Balance en stund nå. Etter flere svært vellykkede samarbeid med sitt NYC-baserte merke, og tidligere i år, ble han til og med gjort kreativ direktør over på det legendariske fottøyetiketten, så det er trygt å si at han vet en ting eller to om joggesko. For første gang noensinne har vi nå tatt en titt på den siste varianten av den populære New Balance 990, via Teddys Instagram -konto.

I etterkant av V5 som ble lansert tilbake i 2019, tilbyr New Balance 990V6 en oppdatert tak på den godt elskede silhuetten og henter inspirasjon fra andre populære NB-silhuetter. Merket har hatt det som bare kan beskrives som “litt av et øyeblikk” i det siste, med høye varme-samarbeid raskt og selges for noen ganger tredoblet den opprinnelige utsalgsprisen!

falsk

Teamet på New Balance ser ut til å ha tatt dette ombord, ettersom det ikke er tvil om at denne oppdaterte taket på 990V6 låner elementer fra NB992, som har skutt til berømmelse det siste året eller så. Det nye paret sees her i den klassiske grå fargen som nesten er synonymt med New Balance, og vi må si at det sitter perfekt på den nye silhuetten.

Foreløpig er dette alt vi vet, men forventer en offisiell kunngjøring snart fra teamet over i New Balance. Hvis du ønsker å kopiere disse, har vi foreløpig ingen utgivelsesdetaljer, så sørg for å holde den låst inne her hos den eneste leverandøren for alle de siste nyhetene og oppdateringene når de er avduket! Mens du er her, sjekk ut Kanyes siste tvilsomme stunt som ble pappet i LA i helgen!

Bilde via Teddy Santisnew Balance 990V6 “Gray”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment