Kanghyuk X Reebok Premier Road Contemporary er alvorlig stealthy

Kanghyuk X Reebok Premier Road Contemporary er den siste samarbeids-sneakeren Silhouette som introduserer mellom den sørkoreanske stilduoen så vel som det svært ettertraktede amerikanske sportsklærmerket. De to feiringene har tidligere jobbet sammen til fantastisk suksess, i tillegg til at denne helt nye designen er satt til å forårsake en oppsving innen sneakerindustrien.

Dekket ut i en unektelig-stealth trippel svart gjengivelse, blir det moderne kulet til Kanghyuk-merket injisert direkte i skoene. Påvirket av det glatte utseendet til kjøretøydekk, er dette definitivt en ekstremt bærbar utgivelse som kanskje bare glir metoden deres i rotasjonene våre.

Bilde via Reebok
De totalt mørklagte overdelene er laget av en hel rekke materialer, inkludert nett, syntetikk, gummi og mer. Den panelede stilen legger til det strømlinjeformede utseendet, med Reeboks signaturlogo til stede på hver side.

Under føttene er en tykk mellomsåle til stede, og skjuler high-end DMX-ride-demping som sikrer at disse til enhver tid er komfortable. Kanghyuks skriftlogo er trykt over hælen, mens ekstra Reebok -merkevarebygging holder seg på tungen.

Bilde via Reebok
Hvis du ønsker å hente et par av disse høyvarme samarbeids joggesko, er den gode nyheten at de er klar for en utgivelse 3. juli. Det er imidlertid verdt å merke seg at de ikke vil være så godt enkle å få tak i. Reebok X Kanghyuk Premier Road Contemporary introduserer utelukkende via Dover Street Market London, i begrensede mengder. Mens du er her, kan du inspisere det siste på Kanye Wests kommende partnerskap med GAP.

Bilde via Reebok

Leave a Comment