Må politimann, Star Wars X Adidas NMD R1 ‘Yoda’ er

med massevis av lekkasjer, så vel som teasere som faktisk faller hver eneste dag, er Star Wars X Adidas Partnership et av de verste triksene i 2019. Etter å ha sett en titt på en Darth Vader-inspirert versjon i forrige uke, tar vi nå vårt aller første blikk på Star Wars X Adidas NMD R1 ‘Yoda’, samt et behov for å politisere, det er det.

Med en mørk miljøvennlig passform sammen øvre med et utfyllende snøresystem samt tre stripe-merkevarer for å starte opp, er et bilde av Jedi-mesteren trykt over tungen, overholdt av en slående miljøvennlig linje som går fra tungen alle Metoden foran på skoen, og refererer til hans berømte lyssabel.

Bilde ved hjelp av adidas
Nedenfor under, blir du møtt med et full lengde forbedringssystem for komfort samt demping som ikke forstår noen grenser, så vel som dette blekner fra miljøvennlig til hvit for en vintage gradienteffekt. Rundt hælen er teksten “gjør eller ikke. Det er ikke noe forsøk.” Han husket de siste instruksjonene han ga Luke Skywalker under Empire slår tilbake.

Sett for å avta i full husholdningsstørrelse 2. desember, må Star Wars X Adidas NMD R1 ‘Yoda’ ikke gå glipp av, så sørg for at du følger med mye mer utgivelsesinformasjon når den utvikler seg!

Bilde ved hjelp av adidas

Leave a Comment