Her er din beste sjanse til å kopiere Yeezy -økningen 350 V2 “blendende blå”!

noensinne fordi de først lekket på slutten av fjoråret, har sneakerheads rundt om i verden holdt pusten og ventet på Yeezy -økningen 350 v2 “blendende blå” for å endelig gi ut. Å revidere den originale 350 V2 -designen for første gang på omtrent fire år, dette er et ganske stort fall. Hvis du vil kopiere et par denne sesongen, så sørg for at du leser videre, da vi vil fortelle deg hva den beste måten er å beskytte størrelsen!

Muligens en av de mest etterspurte Yeezys på veldig lang tid, har den estetiske Harkens tilbake til “Black Friday” -pakken fra 2016. Arbeider på toppen av en “Core Black” Primeknit-base, en “blendende blå” strek skyter over den Lateral side komplett med “SPLY-350” -tekst sydd gjennom. Speckles of Blue tar seg over hele øvre for en kontrastpop, mens den klassiske trekkfanen har blitt droppet som et nikk til klassikere som “Oreo” og “Red Stripe”.

Bilde gjennom adidas
Int’l frakt

Skriv inn tombola

Når du skifter fokuset nedenfor, finner du en sinnsykt polstret ribbet mellomsåle som har gitt en litt gjennomsiktig finish. Dette innebærer at du kan ta en titt på Adidas øke teknologien innen. Kanye har ikke endret utformingen av dette fordi selve begynnelsen og vi er ganske glade for at han sitter fast på det, fordi det absolutt er en av de mest komfortable enhetene i spillet.

Adidas yeezy øker 350 V2 “Core Black Stunning Blue” kommer til å slippe 17. mars her i Storbritannia og Europa. Det er en hel måned etter den nordamerikanske utgivelsen, men bedre sent enn aldri, ikke sant? For din beste sjanse til å politisere, må du sørge for at du holder den låst på Adidas bekreftet, da tombola dukker opp når som helst snart. Når det gjør det, skriv den inn, så blir du automatisk lagt inn i trekningen! Gi oss beskjed hvis du tar tak i et par av disse neste måned, og i relaterte nyheter får Yeezy -økningen 350 V2 “Zebra” en stor gjenopprett i år!

Bilde gjennom adidas
Int’l frakt

Skriv inn tombola

Leave a Comment