En sniktitt på Yeezy Boost 380 “Pepper”

Etter å ha fått et første blikk tidligere denne måneden, tar vi nå et sniktitt på det kommende Yeezy Boost 380 “Pepper”, og hvis du ikke har lagt merke til Allerede er det noen få blendende forskjeller til den opprinnelige mock-up. Nye skudd med tillatelse fra Sneaker Insider @Anpkick_co, her er alt vi vet så langt!

Med en full Primeknit -øvre, vil du oppdage at Yeezy Boost 380 er malt i en beige og blå fargetone mens nettdelen er dyppet i en kobberaksent. Dette er veldig forskjellig fra det vi opprinnelig så, som var mye mer dempet i sammenligning, men det er ikke alt.

Bilde via anpkick_co
Når du beveger deg nedover, vil du oppdage at Adidas Boost mellomsåle er mye mørkere og røykere. Dette er deretter foret med en yttersåle i tannkjøttet, og avslutter den enestående Yeezy-designen.

Den første som droppet som en del av Kanye Wests høst/vinter 2020-serie, forventes Adidas Yeezy Boost 380 “Pepper” å lansere i september sammen med en reflekterende versjon. Forsikre deg om at du holder den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg, og i relaterte nyheter ertet dere nylig Yeezy X -gapet med en redesignet butikk!

Bilde via anpkick_co

Leave a Comment