Fucking Amazing lanserer sin Cherub -tema SS22 -kolleksjon

Etter å ha blitt behandlet på vår første forhåndsvisning av Fucking Amazing Spring 2022 i slutten av februar, er La Streetwear -avtrykk tilbake med utgivelsen av det første tilbudet. I denne siste dråpen ser vi en rekke ferske sprint sommersilhuetter, hvorav de fleste omfavner dristige mønstre og grafikk.

Bilde via jævla fantastiske
Inkludert i dette siste utvalget ser vi poloshirts, overhirs, hettegensere, lange ermet tees, t-skjorter, bøttehatter, luer og til og med krus. Mens vi ser forskjellige vanlige FA-logo-avtrykk gjennom utvalget av t-skjorter og hettegensere, ser vi også en fersk ny Cherub Print Grace et stort flertall. Dette trykket viser mange iterasjoner av den himmelske skapningen som bryter oppå både hvite og svarte utskrifter.

Bilde via jævla fantastiske
Andre bemerkelsesverdige tillegg inkluderer en rekke tie-dyebønner, komplett med en jævla fantastisk logo-stave ut. Disse brikkene ankommer en rekke toner inkludert knallrød og rosa, ideell for kjøligere vår/sommerdager. For de som ønsker å kopiere denne siste samlingen, er den for øyeblikket tilgjengelig på Fucking Awesome’s nettsted og vil snart droppe hos andre forhandlere. I andre nyheter viser Dickies nye dristige utskrifter og mønstre i sin SS22 “Denim Trails” -samling.

Bilde via jævla kjempebra

Leave a Comment