Fang dem alle med Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star

Uansett om du nettopp har startet reisen din som Pokémon -trener eller du allerede har fått treningsstudioene fra alle åtte regioner, er vi ikke i tvil om at dette er dette er et legendarisk tilbud du ikke en gang vil finne i Alola -regionen. Eksklusivt laget av professor Oak og Converse, presenterer vi stolt Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star “First Partners”.

For å feire Pokémons 25-årsjubileum, introduserer Converse et par high-top Chuck Taylors med en mørklagt lerretbase. Modellen vil selvfølgelig opprettholde alle OG -funksjonene, samtidig som vi viser kjente motiver vi alle kjenner og elsker fra franchisen.

Bilde gjennom Converse
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Converse
Int’l frakt

Se mer

På sideveggene ser du grafiske illustrasjoner av startpakken Pokémons fra Kanto -regionen: Bulbasaur, Charmander og Squirtle. Å bli medlem av Gen 1-trioen er populær Pokémon Pikachu, Team Rocket’s Meowth og den anerkjente Fairy Jigglypuff. Å fullføre det ettertraktelige samarbeidet er Converse sitt konvensjonelle sirkulære All Star -emblem som er utstyrt i et hvitt og rødt antrekk som etterligner en konvensjonell Pokéball.

Med alt det som er sagt, er den eneste måten du kan beskytte Pokémon X Converse Chuck Taylor All Star “First Starters” 10. desember ved å holde den låst best her hos den eneste leverandøren, da vi kan øke suksessraten for Pokéballs . Sjekk ut resten av nettstedet vårt for mye mer omvendte utgivelser! I lignende nyheter har high-end vibber på Mastermind Japan X Converse Jack Purcell Gore-Tex.

Bilde gjennom Converse
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Converse
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment