Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki” får en bekreftet utgivelsesdato

Det har gått nesten åtte måneder med tanke på at vi først fikk et blikk på Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”, så vel som Nå, foruten denne gangen, har vi sist en bekreftet utgivelsesdato – så vel som det er så mye raskere enn vi tidligere hadde forventet! Sett til å være La Flames mest nåværende partnerskap med Nike, her er hva du trenger å vite!

Oppfølgeren til “Medium Olive” som debuterte på slutten av 2019, “British Khaki” vender tilbake med en nydelig semsket skinn som er malt i jordnær tan palett. Gjennomsiktig gummi treffer den store tungen så vel som trekkfanen, så vel som disse er aksentert med “infrarøde” farger som gir en pop av kontrast til den ellers bagatelliserte skoen. Du vil også oppdage store “Nike Air” -merke rundt ryggen også for det tradisjonelle utseendet som alle av oss forstår så vel som kjærlighet.

Bilde ved hjelp av geit
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av geit
Int’l frakt

Se mer

Når du skifter fokuset nedenfor, vil du oppdage en luft mellomsåle som virkelig lyser i mørket, i tillegg til å avrunde dette Air Jordan 6 -partnerskapet er et par lagerlommer i kragen, og avslutter designet.

Hva er det ikke å like med Travis Scott X Nike Air Jordan 6 “British Khaki”? Sett for å introdusere 30. april, krever du å holde den låst på den eneste leverandøren for din fineste mulighet for å politisere! La oss forstå om du vil gå for disse, så vel som mens du er her, kan du også ta ditt fineste utseende ennå på Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1!

Bilde ved hjelp av geit
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av geit
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment