Steal Alert: Air Max 95 ‘Safari Noir’ er nå nedsatt på Footasylum

Det var en stor utgivelse da den landet mot slutten av fjoråret, men til tross for hypen, er en full størrelse løp fremdeles tilgjengelig. Hvis det ikke var sjokkerende nok, er Air Max 95 ‘Safari Noir’ nå til salgs på Footasylum !!

Denne slående fargen blir med i massevis av fottøy for nylig å få rabattert fra høyvarmeadidas økning til Vapormax. Du kan ta en titt på mye mer av de sprøeste forhandlingene her.

Ellers forstått som “SE Reflective”, er denne Air Max 95 preget av 3M Sheen som angår livet når den blir truffet med lys. Det setter en moderne vri på den anerkjente Safari -utskriftsdetaljer. Andre slående detaljer inkluderer det gulfargede luftsystemet i tillegg til det ulvegrå skinnoverlegget. Dette sammenstøtet av dynamiske så vel som bagatellmessig nyanser gir en unik Air Max 95. Det er knapt uventet at disse var blant fjorårets fineste solgte farger.

Det tilbys for øyeblikket en full størrelse for Nike Air Max 95 ‘Safari Noir’, nedsatt fra £ 139 til bare £ 99. For mye mer av de største stjelene, må du huske å slå på de pushvarsler for den eneste leverandørappen.

Leave a Comment