Er dette det nåværende stykket fra Yeezy X Gap?

Det har vært noe vanskelig for plass fra sent. Tatt i betraktning at kjøpmann i California Garments i California avslørte planer om å stenge alle 81 av Storbritannia, så vel som Irland -butikker, samt opererer bare på internett. På toppen av det syntes Yeezy X Space Collection vi alle var så hyped for å dele fans fra start etter å ha droppet sitt aller første produkt i typen den lyseblå pufferen.

Etter utgivelsen tok vi med til Twitter for å spørre hvem som skal copping Yzy X Space Collection, så vel som en stor 47,6% av dere ga den tommelen ned. Til tross for funnene våre ville det være uvitende om oss å miste troen helt i denne samlingen, så vel som i stedet har New Hope dukket opp i typen en svart versjon av jakken.

Etter å ha gjort en overraskende opptreden på det første noensinne Balenciaga Couture Show, ble Kanye West snappet ved hjelp av en all tilbake-versjon av den tidligere nevnte pufferen. Selve jakken ser ut til å overholde nøyaktig samme bygning som forrige stykke med den eneste avgjørende forskjellen som en metallisk svart farge som erstatter den tidligere sett blå.

Er dette neste utgivelse fra Yzy X Gap? Eller i stedet, er det bare et arkivstykke fra Kanyes samling? bare tiden vil vise! Hold den innelåst for alle det nåværende nyhets idealet her. I tilhørende nyheter er her en glidehøyde på Yeezy Improve 350 V2 “Beluga RF”.

Bilde ved hjelp av Alex Antas-Bergkvist

Leave a Comment