Mer Restock-informasjonen er bare oppdaget for Yeezy Øk 350 V2 “Zebra”

Tidligere denne måneden rapporterte vi at en yeezy økning 350 V2 “Zebra” re-release ble arrangert for denne sommeren. Selv om dette er 100% fortsatt kommer til å skje, har litt mye mer restock-informasjon nettopp oppdaget at du sannsynligvis vil forstå om. En av de mest fremtredende Yeezys noensinne har gjort, Sneakerheads betalte seg på over £ 1500 for et par da de gjorde debuten i 2017.

Med en full PriceKnit-konstruksjon, får “Zebra” navnet sitt fra den svarte stripen som går over den vakre hvite øvre. I motsetning til moderne yeezy økning 350-tallet med deres passform sammen deler som glir over sidesiden, er dette pyntet med “SLy-350” tekst i rødt. Ingen er helt sikker på hva dette står for, men vår fineste antagelse er “Saint Pablo liker deg” eller bare “forsyner”.

Bilde gjennom adidas.
Flytte nedover, vil du bli forsynt med en ren kutte mellomsåle som er infundert med adidas øker tech for komfort samt pute som er utenfor diagrammene. For å rulle alt av, gir en trekkfanen hælen, totalt med en enkelt svart søm som går horisontalt gjennom.

? Yeezy 350 v2 ‘zebra’ restock info ?: Asia + Australia eksklusivetotal lager: 75k Vennligst rt og følg for mye mer informasjon om fremtidige dråper. # Nomoresecrets? pic.twitter.com/7end7S00CA.
– py_rates ™ (@py_rates) 29. april, 2020

Nå for den all-onde restock info. Ifølge pålitelige sneakerinnsidere @PY_rates, øker Adidas Yeezy 350 V2 “Zebra” bare å gjenopplive seg i Asia, så vel som Australia, så for de av dere i American, Europe, eller noe annet sted som vil ha et par, så mye Bedre telefonsamtale opp pluggen best nå. Bare 75 000 vil bli tilbudt på tvers av disse to Gargantuan-kontinenter, så det kommer til å være en ganske vanskelig politimann når de kommer opp 27. juni.

La oss forstå om du fortsatt prøver for et par i sommer, så vel som mens du er her, har fire yeezy utgivelser samt resestocks nettopp blitt verifisert for 2020 mai!

Bilde gjennom adidas.

Leave a Comment