Strangelove Skateboards x Nike SB Dunk Low ryktet om Valentinsdagsutgivelse

Få silhuetten tilbake på banen med den nye Strangelove Skateboards x Nike SB Dunk Low, har Nike offisielt fornyet den klassiske skater skoen takket være en lang liste over samarbeid i 2019. Og nå er 2020 innstilt på å presse SB -dunken til og med i rampelyset når samarbeidene fortsetter og nye stiler kommer ut for å spille.

Den første kollapsen i 2020 kommer takket være Strangelove Skateboards. Det sære kaliforniske merket imponerer dette dunk lavt med deres signaturuttalelse. Den ganske rosa øvre kommer i myk semsket skinn og overdådig fløyel, og hodeskallen deres er brodert til siden. Alle de klassiske elementene i skoen forblir intakte, som Nikes berømte swoosh og logo -broderi til hælen. Det strukturerte trinnet gir grep både på og av brettet, og innersålen er ferdig med en skisse av et båndpakket skateboard.

Bilde ved hjelp av Instagram/@sneakerjamz
Den ganske rosa finishen og Cupid-esque detaljer antyder en Valentinsdagsutgivelse. En romantisk iterasjon av skater-favouritten Nike SB Dunk Low Silhouette, hvis denne skoen er den første som ble utgitt i 2020, kan vi ikke vente med å se hva som kommer videre.

Uten noen definitive nyheter ennå på når Strangelove Skateboards x Nike SB Dunk Low vil falle, er det vi vet at det er en sertifisert must-cop når det kommer ut. Men hold den låst i den eneste leverandøren for å være den første til å vite når mye mer info om denne utgivelsen blir tilgjengelig!

falsk

Leave a Comment