Det off-white x Nike Air Force 1 “University Gold” blir avslørt

Virgil Abloh aldri stopper, ikke sant? Med Off-White X Nike Rubber Dunk på vei får vi nå nyheter om at den amerikanske motedesigneren skal gjenforenes med Swoosh for Off-White X Nike Air Force 1 “University Gold”! En fargeplan som garantert vil vinne hjertene til mange sneakerheads, her er hva vi forstår så langt!

Info med tillatelse fra respektable sneakerinnsider @pyleaks, den neste OW AF1 vil bli dyppet i en sterk gul nyanse med “metallisk sølv” nike swoosh merkevare som skimrer langs lateral så vel som mediale sidepaneler. De typiske dekonstruerte berøringene gjør et comeback, med det anerkjente røde glidelåset samt sitert tekst som spiller en stor funksjon her.

Rene hvite snøringer knytter seg sammen, så vel som for å runde alt av, “Air” er trykt langs mellomsålen for den legendariske off-white estetikken som alle av oss forstår så vel som kjærlighet.

Nå for den helt viktige utgivelsesinformasjonen. Hvis du vil ha det hvite X Nike Air Force 1 “University Gold” i din hverdagsrotasjon, må du vente til 2021. Sikre å være et av de mest etterlengtede partnerskapene neste år, sørg for deg Hold den låst på den eneste leverandøren, så vel som vi lar deg forstå så snart mye flere nyheter ruller inn. I mellomtiden kan du se bedre på den hvite X Air Jordan 1 “Canary Yellow”!

Bilde gjennom py_rates

Leave a Comment