Et til fots blikk på BAPE X Adidas Ultra Improv

Et til fots utseende!

Først lekket tidligere i sommer, er Bape X Adidas Ultra Boost laget av en pustende 1. Camo Primeknit, med en matt svart hælkopp samt bur for ekstra støtte. Nedenfor under er en helt mørklagt boost mellomsåle til stede for ekstra komfort i tillegg til et jevnere skritt, så vel som for å runde alt av, iøynefallende gull tre stripe merkevarebygging pryder sidepanelene.

Nå for den helt viktige utgivelsesdatoen. I følge våre kilder er BAPE X Adidas Ultra Boost satt ut til å gi ut 2. februar 2019, samt vil faktisk være en Super Bowl -eksklusiv, av denne grunn den patriotiske apehodet på tungene. Når det er sagt, kan du forvente å betale enorme dollar for et par av UBS! På dette tidspunktet er det ikke planlagt noen EU -utgivelse, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren i situasjonen dette endrer seg!

Hva tror du om Bape X Adidas Ultra Boost? Vil du være copping? La oss forstå tankene dine i kommentarfeltet nedenfor! I tilknyttede nyheter, ta en grundig titt på den konstruerte garderoben X Adidas Consortium Ultra Forbedre 1.0!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Adidas -varme, må du huske å inspisere strømmen på slutten. Klær!

Bilder via Yankeekicks

Leave a Comment