Dekonstruerte vibber -funksjonen på Nike TN Air Max Plus ‘White’

Bilde gjennom 43einhalb
Vi elsker en god dekonstruert sneaker. En trenertrend som ble gjort populær takket være stilikoner som Chitose Abe og Virgil Abloh, vi kan bare ikke få nok av den konseptuelle estetikken, og heller ikke resten av sneaker -samfunnet. Og det er der den splitter nye Nike TN Air Max Plus dekonstruert ‘White’ kommer inn!

En av silhuettens viktigste designavganger fordi den debuterte tilbake i 1998, den ‘hvite’ er malt i et ultra rent all hvit fargeskjema med myke beige aksenter gjennom hele tiden. Det konvensjonelle TPU -burssystemet er borte, erstattet av semsket paneler som er sydd på, mens den anerkjente “TN”; Badge har også blitt endret opp med en preget versjon som absolutt er velkomne.

Bilde gjennom 43einhalb
Nede under finner du en ekstra tukk TN Air Max-enhet, med en smule appelsin som kommer på de synlige boblene på hælen for en kontrastpop, og fullfører det klassiske møtet-samtidige design som vi alle kjenner og elsker.

Et minimalt mesterverk, Nike TN Air Max Plus dekonstruert ‘White’ vil treffe hyller 8. august, så hvis du vil ha et par, må du huske å holde øynene skrelle for ekstra utgivelsesinfo, samt en omfattende liste over aksjer!

Bilde gjennom 43einhalb

Leave a Comment