Nike Air Max 720 ‘Club Gold’ er en politimann for £ 73!

Velg gull i sommer med den splitter nye Nike Air Max 720 ‘Club Gold’! Denne fargen ble introdusert tidligere i år, og ble møtt med mye viktig anerkjennelse, og best nå kan du klare et par for bare £ 73 over på Nike UK! Bare bruk koden juli i kassen, så er du god til å gå! Vær imidlertid rask, ettersom størrelsene selger ut raskt!

“Club Gold” er malt over alt i en luxe gullfarge, en sko som er født for å snu hoder. Stealthy Black Accents tar veien gjennom den konstruerte netting øvre for en kontrastpop, og nede under er en ekstra tykk luftenhet til stede. Måling ved 38 mm tykk, er det swooshs viktigste mellomsåle ennå. Dessuten er det laget av over 70% resirkulert avfall, så du gjør noe godt for miljøet også.

Nike Air Max 720 ‘Club Gold’ er tilgjengelig nå fra Nike UK, og er nå i salg for bare £ 73, så husk å politisere mens den fremdeles er tilgjengelig! Gi oss beskjed hvis du legger til et par i sommerens sneakerrotasjon, og mens du er her, må du huske å ta en titt på hele Nike Sneaker -serien!

Leave a Comment