Slip påminnelse: Ikke gå glipp av bakholdet X Nike Dunk High “Deep Royal”!

i samsvar med utgivelsen av “svart”, så vel som “dødelig rosa” i fjor, har Yoon Ahn nå returnert til sneakerscenen med bakholdet X Nike Dunk High “Deep Royal”, så vel som Mye mer ser vi det, jo mye mer vi er forelsket i det. Å ta på en av Air Jordan 1 er mange kjente farger til dags dato, det er satt til å redusere klokka 8 i morgen den 18. mai over på Nike SNKRS.

En for samlingene, “Deep Royal” har en ren skinnbygning, så vel som Colourblocked til ren perfeksjon. Arbeidet på en skarp hvit base, mørkblå paneler vikle rundt hele dunk. En utvidet ankel betaler hyllest til silhuettets motorsykkel-inspirerte estetikk, mens en gummihælteller er pyntet med Tokyo-merkets logo i alle caps.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Nedenfor finner du en utmerket hvit mellomsåle, så vel som selvfølgelig kan du ikke snakke om denne skoen uten å nevne den svarte Nike Swoosh som zoomer ideelle forbi ryggen for å se ut som det er fart på forbi deg. Dette er så komplementært med et par flat snørebånd, ferdigstillelse av designet.

Pass på at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste mulighet til politimannen i bakholdet X Nike Dunk High “Deep Royal Blue”! En av de mest legendariske fargene i Sneakerhistorie, få tak i et par i morgen klokka 8.00 ved hjelp av Nike SNKRS! Gi oss beskjed hvis du skal gå for disse, så vel som i relaterte nyheter, er Nike SB Dunk High “277” inspirert av Magnus Walker’s 1971 Porsche 911!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment