De 10 mest populære sneakerutgivelsene fra februar 2019

mens vi alle fremdeles kommer fra de gjeldende gjeldene, har ikke sneakermerker trukket noen form for slag når det gjelder å slippe must-cop-sko. Med avsluttende utgivelser som droppet etter avslutningsutgivelser, har det aldri vært en mye bedre tid å være et sneakerhead. Når det er sagt, har vi gjort den umulige oppgaven med å avrunde de ti mest populære dråpene i denne måneden.

Fra generelle utgivelser til noen få av de mest eksklusive sparkene i verden, vi har veldig nøye håndplukket februarens mest ønskelige dråper som du krever i sneakersamlingen din nå!

Bape x adidas ultra forbedrer ‘grønn’

Etter 2017s ekstremt ønsket NMD R1 -samarbeid, koblet BAPE så vel som Adidas igjen for BAPE X Adidas Ultra Improve ‘Green’! Laget for å feire den utrolige skålen, pryder det japanske etikettens første Camo -tema Primeknit -øvre i forskjellige grønt nyanser, mens en svart utbedring av mellomsåle så vel som kontinental yttersåle sitter under føttene. Avrunding av alt er av er et patriotisk apehode som pryder den ideelle tungen, og avrunder termineringsstilen som falt 2. februar.

Off-White x Nike Air Max 90 ‘Desert Ore’

Etter en betydelig forsinkelse utgitt den off-white x Nike Air Max 90 ‘Desert Ore’ til slutt 7. februar til mye fanfare. Malt i en lysebrun nyanse i hele øvre, er en slående oransje swoosh til stede langs sidepanelene, mens en sterk ‘hyperjade’ lapp forsyner skoen med en vakkert kontrast estetikk. Nedenfor under er en luftinfusert mellomsåle til stede for ekstra komfort i tillegg til et jevnere skritt, så vel som for å runde ting av, “luft” merkevarebygging fullfører den dekonstruerte estetikken som vi alle forstår så vel som kjærlighet.

adidas zx 4000 4d ‘fottøy hvit’

Siden det aller første lekket tilbake i juli, har sneakerheads hvor som helst ventet på utgivelsen av Adidas ZX 4000 4D ‘Footwear White’, samt den futuristiske silhuetten til slutt traff hyllene 9. februar! En leksjon i spesiell sneakerstyling, ZX 4000 4Ds øvre er laget av en kombinasjon av premiummaterialer samt er malt i en ren hvit farge. For å avrunde alt av, er en futurerer i full lengde 4D mellomsål ‘Aero Green’ neden under for ekstra komfort i tillegg til ubegrenset demping.

Nike Air Foamposite One ‘Floral’

Nike Air Foamposite One ‘Floral “slipper 14. februar akkurat i tide til Valentinsdag, og er sterkt inspirert av kunstverk som Jan Davidsz. De Heems ‘blomster i en vase’. Basert på en stealthy svart base, har det blanke skallet utstyrte øvre et over hele blomstermønsteret. Graced med Ravishing Roses så vel som søte tusenfryd, er skoen balansert av en sterk svart såle, hals, så vel som indre fôr. Merkevarebygging holdes på et minimum her, med en liten brodert swoosh nær tåen i tillegg til en luxe gull ‘V’ Lace Lock.

Travis Scott X Nike Air Jordan 33 ‘Cactus Jack’

Travis Scott X Nike Air Jordan 33 ‘Cactus Jack’ traff hyller 14. februar, samt er laget av et stort utvalg av premiummaterialer inkludert lær 14. februar, samt er laget av et stort utvalg av premiummaterialer inkludert skinn 14. februar. samt netting. Den berømte Jumpman -logoen treffer den ideelle tungen, mens Scotts signatur “Cactus Jack” -tema nåder venstre. extra branding adorns the heel, as well as competitor jet influenced outlining can be discovered throughout, such as the “PULL TO EJECT” tag.

Nike Air Jordan 1 ‘Turbo Green’

Nike Air Jordan 1 ‘Turbo Green’, som velger å låne den tradisjonelle fargeblokkeringen av ‘Chicago “, og har en hvit skinnbase som er aksentert av’ Turbo Green ‘semsket skinn. Spesiell “SP 19 Air Jordan 1 High OG” -merke følger med den signatur midtfots swooshes, så vel som fargen er forhøyet med en ren hvit mellomsåle som er sammenkoblet med en kontrasterende miljøvennlig gummi yttersåle.

Nike tilpasser BB ‘Black’

Siden det ble første gang introdusert tilbake i mars 2016, har sneakerheads hvor som helst (IM) tålmodig ventet på utgivelsen av etterfølgeren til den vilt fremtredende Hyperadapt 1.0, så vel som den til slutt har dukket opp 17. februar i den typen Nike tilpasse BB ‘Black’! Taking the type of a basketball shoe, upon slipping your foot in, the shoe immediately adjusts to the shape of your foot. The ingenious self-lacing system has likewise been completely reworked, ending up being smaller, lighter, as well as enabling a lot more applications across a lot more sports. Unlike the HyperAdapt 1.0, the adapt BB can link to your smartphone so you can to fine-tune your fit, switch between presets, customise the lights, inspect battery levels as well as more.

Social condition x Nike Air Jordan 6 ‘Dark Concord’

Inspired by different aspects of Michael Jordan’s road to success, the Social condition x Nike Air Jordan 6 ‘Dark Concord’ of February 21st was made in partnership with Social Status. building on the shoe MJ usUnder sitt aller første NBA-mesterskap i 1991, er den fulle Black Cow Fur-øvre like stealthy som den blir, mens hits av lilla hyller signaturfargene til All-Star Game-verten.

adidas yeezy forbedrer 700 ‘salt’

Etter tonn lekkasjer så vel som teasere, falt Adidas Yeezy forbedring av 700 ‘salt’ til slutt 23. februar. Malt i en ultra ren kombinasjon med forskjellige hvite nyanser med gjennomgående, er ‘saltet’ laget av skinn så vel som netting, i tillegg til å sitte på toppen av en tykk boost-infusert mellomsåle som er fullført med en hard og langvarig gummi yttersåle under. En av de reneste yeezys til dags dato, dette er den beste skoen for sommeren.

Nike Air Max 720 ‘Total Eclipse’

Nike Air Max 720 ‘Total Eclipse’ er malt i en myrdet fargeplan med forskjellige strukturer gjennom hele sin øvre for en strukturell kontrast, som gjør utnyttelse av den tykeste luftsystemstilen. En perforert konstruert Fit Fit Togety, som ble droppet 28. februar, gir den ytterste pusteopplevelsen, så vel som neden under, den nylig kalt kollisjonsputen bruker brukerne en kvikk så vel som livlig følelse. Du kan virkelig ikke gå galt med denne crep!

Vel, der har du det! De ti mest populære utgivelsene i februar 2019! Nøyaktig hvor mange av disse taklet du å politisere? Hva er på ønskeelisten din? La oss forstå ned i kommentarfeltet nedenfor, samt sørge for å holde den låst på den eneste leverandøren for strømmen og den største i joggesko!

Leave a Comment