Kidsuper X Puma-kolleksjonen er full av livlig nostalgi

som overholder en serie lekkasjer så vel som teasere, den etterlengtede Kidsuper X Puma-kolleksjonen har til slutt blitt avslørt i all sin prakt, så vel som det vi drømte av så vel som så mye mer. Hjernen til Brooklyn-baserte streetwear-designer Colm Dillane, han har tatt en håndfull Pumas signatursilhuetter, samt injisert dem med sin egen livlige estetikk.

Bestående av fem design inkludert Nitefox, Style Rider, Cell Dome Sock, Oslo City, så vel som selvfølgelig Wilo -lysbildet, er hvert par malt i en rekke lunefulle farger inkludert spedbarnsblå så vel som pastellrosa, I tillegg til toppet med en sunn dose gul, noe som resulterer i en vakkert ren stil som garantert vil muntre opp de kjedelige høstdagene.

Bilde ved hjelp av puma

Bilde ved hjelp av puma

Bilde ved hjelp av puma
Merkets håndskrevne logo vises i hele overdelene, i tillegg til at du også vil oppdage en rekke gode mønstre, også inkludert flerfargede polka -prikker, så vel som folk som går sammen.

Ved å droppe 17. september er Kidsuper X Puma -kolleksjonen ulikt noe vi har sett før, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for din fineste mulighet for å politisere. La oss forstå hvilke par du føler mest, så vel som mens du er her, kan du også ta en sniktitt på Pharrell Williams x Adidas NMD Hu “Extra Eye” -pakke!

Bilde ved hjelp av puma

Bilde ved hjelp av puma

Leave a Comment