AEON-fluxen X Ultimate Spring 2022-samlingen har blitt avslørt

som overholder utgivelsen av deres nyeste North Deal med samling, ultimate har nå samarbeidet med Aeon Flux for et fullt kapselområde. Mens science fiction animerte serien ikke var så fremtredende her i Storbritannia tilbake i 1991, over i oppgaven, fikk det en ganske stor kult som følger. Faktisk fortsatte det å gyte en multi-million dollar actionfilm med hovedkort Charlize Theron som tittelkarakteren.

Rost for sine fantastiske sett stykker samt animasjonsstil, har Aeon Flux tilpasset dette inn i deres siste plaggsamling med øverste. Bestående av et valg av gensere, Gensere, fotballjerseys, t-skjorter, samt shorts, disse er alle malt i levende paletter som betaler hyllest til tysk ekspresjonistiske futuristisk univers.

Bilde via øverste

Bilde via øverste

Bilde via øverste

Bilde via øverste

1
2.
3.
4.

Høydepunktet i samlingen må være de to varsitetsjakkene som fungerer premium skinnhylser, samt en myk quiltet fôr. To pistolgrafik er brodert på brystet, mens Aeon Flux kan oppdages rundt baksiden i hennes signaturutstyr, totalt med det ikoniske uttrykket “blinker en gang, du er død. Blink to ganger, du er begravet.”

AEON Flux X Ultimate Spring 2022 Collab er satt til å frigjøre rundt om i verden 31. mars utelukkende via New York Streetwear-merkevaren. Japan vil få en nedgang to dager senere 2. april. La oss forstå hva du tror på denne kapselen, så vel som i tilhørende nyheter, er en del to av Ultimate X Louis Vuitton på vei?

Bilde via øverste

Bilde via øverste

Bilde via øverste

1
2.
3.

Leave a Comment