Lev deg med Nike TN Air Max Plus “Sunset Gradient”

Nike’s Tuned Air Max Plus er en silhuett som har oppholdt seg en bærebjelke i hjertene til sneaker -samlere i over to tiår nå. Opprettet av Sean McDowell etter å ha trukket motivasjon fra strendene i Florida, har den løpende-vendte livlige silhuetten fått mange makeovers med tanke på at dens innvielse fra 1998, med den nåværende gjengivelsen som TN Air Max Plus “Sunset Gradient”.

Fra disse nærbildene som er fanget av den eneste leverandørens dyktige profesjonelle fotograf Lana-væremåter, ser vintage-ensemblet en beste blanding av oransje så vel som gule farger i hele sin mesh-vevde øvre-å slå seg til solnedgangstemaet. Palmetreinspirerte TPU-overleggene er malt i svart, og gir en “ettermiddag på stranden” -typesmosfæren. Den bittesmå swoosh-logoen på sidene så vel som tungene, så vel som TN-insigniene på baksiden, velger en neon miljøvennlig nyanse, og løft i tillegg parets livlighet.

Bilde ved hjelp av den eneste leverandøren
Int’l frakt

Kjøp nå

Når det gjelder resten av konstruksjonen, beholder vifte-favoritt Nike-skoen sine segregerte luftenheter under føttene, og gir behagelig demping til brukerens føtter der den trenger den mest. Vi kan forsikre deg om at du ikke bare vil rocke denne dagen etter dag, men du vil også snu hoder hvor som helst du går!

Nike TN Air Max Plus “Sunset Gradient” er nå online på Nike! Sørg for å få tak i paret ditt i dag, mens lager fremdeles tilbys, da alvorlige sneakersamlere har øynene opp for disse. Du kan holde deg foran den nåværende Nike -dråper her også på den eneste leverandøren! I Associated News, politibetjent Nike Air Max 95 “Ironstone” mens du fremdeles kan!

Bilde ved hjelp av det eneste Suppliernike Air Force 1 Low Cut-Out “Game Royal”

Int’l frakt

Kjøp nå

Bilde ved hjelp av den eneste leverandøren
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Comment