Nike Dunk Low “forankret i fred” hyller japanske hagearbeidstradisjoner

Etter at Nike gjenopplivet sin legendariske dunk-silhuett i 2019, har den basketball-vendte livsstilen blitt populær mye mer enn den noen gang har vært før med Begrensede utgave farger, høyprofilerte samarbeid og kjendispåtegninger som er ansvarlig for dette. Hvis du er oppdatert med de nåværende fottøynyhetene med oss ​​her hos den eneste leverandøren, er vi ikke i tvil om at du vil vite at Beaverton Sportswear Gigantic lenge har blitt anerkjent for sin kjærlighet til japansk kultur. Etter utgivelsen av Nike Air Max 90 “Fried Chicken” og Nike Air Max 97 “Energy Jelly”, begge boligtemaer som simulerer japanske komfortbutikk -næringer, er det nå på tide at dunks steg opp i en ny form kalt Nike Dunk Lav “forankret i fred” som henter inspirasjon fra kunsten til japansk hagearbeid.

Arbeidet med en lav-toppprofil som aldri vil gå av moten, denne splitter nye Nike Dunk Low-varianten ser en oppsiktsvekkende svart-malt denimbase pakket inn med plysj semsket paneler i lette solbrune fargetoner, noe som helt gir et kontrasterende, men likevel rolig utseende.

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Andre steder glir Nikes raskt gjenkjennelige swoosh over sidene og mediale sidevegger og gjenforenes elegant på hælen der i tillegg merkevareavtrykk vises i en “Jade Green” -farge. Selvfølgelig kan du ikke snakke om Nike Dunks uten å nevne mellomsålen i full lengde under føttene, noe som sørger for at komfort og demping er optimalisert for lengre perioder med slitasje, deretter foret med en gjennomskinnelig oransje gummi yttersåle for ekstra trekkraft. Ensemblet er avrundet med et fredsskilt som er debosset på hælregionen og sashiko-reminiscent broderi i hvitt på midtfotområdene så vel som kragen, veldig mye som Nike SB Dunk Low Denim “Sashiko” fra 2020.

Nike Dunk Low “forankret i fred” har unektelig gralstatus for mange sneakerheads og japanske kulturelskere. Gi oss beskjed hvis du legger disse til i samlingen din, bruker Nike Dunk Sizing Guide slik at du vet hvordan de passer, og hold den låst inne i det ideelle her for kommende Nike Dunk -utgivelsesdatoer. I relaterte nyheter hyller Nike Dunk Low N7 “Dark Raisin” hyllest til indianerkulturen.

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment