Det beste utseendet ditt ennå på Yeezy Boost 380 “Calcite Glow”

Etter å ha sett en gang på fots på “Onyx” i går, får vi nå vårt beste utseende ennå på det etterlengtede Yeezy Boost 380 “Calcite Gløde”! Først lekket helt tilbake i juni, ligner den en slående likhet med fjorårets “Alien” -utgivelse, men med noen få bemerkelsesverdige forskjeller som absolutt er verdt å nevne.

Med en sokklignende Primeknit-øvre har “Calcite Glow” en “trippel hvit” fargepalett med solbrune nettdeler som pryder laterale og mediale sidepaneler. Ikke bare gir dette den ultimate pusteopplevelsen, den fungerer også som eyelets også, der Kanye Wests helt nye uendelige snøresystem kan sløyfe inn og ut sømløst. Selv om dette nye oppsettet er mottatt ganske bra av mange sneakerheads så langt, hvis du er mer en tradisjonalist, har Adidas også lagt til et konvensjonelt par i boksen.

Når du beveger seg nedenfor, sitter Yeezy på toppen av en kremfarget boost mellomsåle som er så behagelig som den blir. Noen av dere synes faktisk det er enda bedre enn 350 V2. Selv om dette kan virke litt langsiktig, er vi ikke så overrasket over å vurdere at hælen på denne modellen er mye tykkere.

Bilde via Repgod888

Bilde via Repgod888

Bilde via Repgod888
Som dets fargeleggsnavn tydelig sier, lyser selvfølgelig “kalsittgløden” så snart du beveger deg inn i et mørkere miljø. I motsetning til “Hylte Glow” som ryktes å falle regionalt senere i år, lyser den øvre av denne også.

I følge Ye selv forventes Adidas Yeezy Boost 380 “Calcite Glow” å falle 31. oktober akkurat i tide til den nifs sesongen. La oss få vite hva du synes om denne rene kuttede fargen, og mens du er her, gir vi deg sjansen til å vinne Yeezy Boost 350 V2 “Carbon” gratis akkurat nå!

Bilde via Repgod888

Bilde via Repgod888

Bilde via Repgod888

Leave a Comment