Alt vi vet så langt om Frank Ocean’s Homer -merke

berømt unnvikende og unnvikende berømt, på mange måter skulle det ikke komme som noen overraskelse at Frank Ocean – tilsynelatende ut av ingensteds – skulle vises med et nytt prosjekt å dele. Det er tross alt hva det tidligere Odd Future -medlemmet gjør best.

I 2016 dukket Ocean opp og bygde rolig en trapp for å oppfylle sine forpliktelser til å defne jam-poster, og deretter, allerede neste dag, til mye overraskelse og en like mye kritisk anerkjennelse, ga ut et nytt album i full lengde på hans egen etikett.

Ocean, skjønner du, er full av overraskelser. Homer – hans nye luksusmerke, som ble kunngjort fredag ​​6. august via Ocean’s Instagram og et forsideintervju med Financial Times – er bare det siste.

Bilde via Frank Ocean
Men hva er akkurat Homer? I typisk havform forteller ikke navnet deg så mye – annet enn antagelig å peke på en forkjærlighet for gammel gresk episk poesi.

Fortsatt, intervjuet og merkets debutkatalog – en estetisk fetter av Ocean’s Boys Don’t Cry Magazine fra 2016 – svarer på noen av de mer presserende spørsmålene.

For det første omtaler Ocean Homer som et “amerikansk luksusmerke.” Den “amerikanske” delen er designet og basert i New York, og holder absolutt opp til granskning. Og med fokus på high-end smykker og trykte silkeskjerf som merkets første tilbud, som alle er laget i Italia, er det også rettferdig å si at luksuselementet er tro mot Ocean’s beskrivelse.

Brikkene i seg selv-en samling av armbånd, kjeder, øreringer og et utvalg av andre smykker som til og med henvender seg til den ofte oversett tunge piercing-kan ikke bare skryte av håndverksopplysninger, men også bemerkelsesverdige bærekraftskvalifikasjoner for å matche.

Materialer inkluderer håndlaget 18K fast gull, håndmalt emalje og resirkulert sterlingsølv. Kanskje mest interessant av alt er imidlertid bruken av amerikanske lab-dyrkede diamanter-et mer etisk og mer miljøvennlig alternativ til tradisjonelle utvinnede steiner.

I et overfylt og eksklusivt marked er det slik Frank Ocean vinner.

Segende sømløst fra den referansen, lurer du kanskje på hvor du kan hente stykker fra den første Homer -samlingen. Svaret, kanskje ikke overraskende, er ikke en skyggefull liten butikk som er hjulpet av en umulig betoots gambler med en tilhørighet til juvel-innkrevd furbies. Det er imidlertid ikke nøyaktig en million miles unna.

Homer vil bare være tilgjengelig direkte gjennom merkets nye butikk på 70-74 Bowery, New York City, på grunn av merkets nye butikk på 70-74 Bowery, New York City. Mye til skuffelsen fra fansen-som også sannsynligvis vil bli like skuffet over den ennå ikke-ureverte prislappen-betyr dette at selv om du kan bestille avtaler via Homer.com-nettstedet, er det ingen antydning til en nettbutikk til å være å være funnet.

Det skal være åpenbart på dette tidspunktet, men – i tilfelle det ikke er det – er Homer ikke en gren av Frank Ocean Merch. Det ble ikke skapt med menneskene som kjøper Ocean’s Records i tankene. Det er likevel en utvidelse av kunstnerens kreative produksjon: hver detalj, fra brikkene selv til katalogen – en felles grafisk og fotografisk innsats fra hyppig samarbeidspartner Tyrone Lebon og Ocean selv – har blitt gjennomtenkt vurdert og kunstig utformet.

På grunn av denne dybden av tanker og følelse-denne prioritering av kreativ glede-føles ikke Homer som den typen prippen, klaustrofobisk forslag som snakker om en high-end smykkebutikk for utnevnelse av utnevnelse, kan først trylle frem.

Langt fra det, faktisk: ikke bare er kampanjebildene tydelig moderne-på grunn av mer PC-musikk og vaporwave-estetikk enn klassisk luksuriøs reklame-men brikkene i seg selv er gledelig gjennomsyret av farger og en tunge-i-kinnes følsomhet akkurat lett nok for å holde high-end lykkelig.

Bilde via Frank Ocean
Og snakker om high-end, som ligger nonchalant blant sidene med produktfotografering og kampanjebilder, inneholder katalogen også noe av et Faberge påskeegg: en jakke, i beroligende isgrønt, ellers ikke tilpasset-men fullført med en kjent trekantet insignier. Ledsaget bare av ordene, “Prada”, “Homer”, og “kommer snart.” En tidlig indikasjon, kanskje – selv før den offisielle lanseringen – at Homer allerede har blitt akseptert av Luxury’s Legacy Gatekeepers.

Enten merkevaren viser seg å være en forstyrrer i den bransjen – eller over tid, blir et av dens etablerte navn – er det for tidlig å si. Etter 9. august kan vi imidlertid ha en ide.

Bilde via Frank Ocean

Leave a Comment