Den vårklare Nike Air Max 95 SP “Hyper Violet” er nå bare £ 80!

Når Nike Air Max 95 SP “Hyper Violet” ble først avduket i fjor, droppet våre kjever bokstavelig talt til gulvet. Et spesielt prosjekt fra Swoosh, dette flerfarget rart var ulikt alt vi hadde sett før, og vi visste med en gang at det var en må politimann. Hvis du fortsatt ikke har lagt til disse til rotasjonen din, er nå din sjanse, da de har blitt diskontert til £ 80 over på avkom!

Designet av Sergio Lozano tilbake i 1995, har AM95s design holdt seg uendret siden. Her er det malt i forskjellige sammenstøtende farger for et vanvittig utseende som er sikker på å slå hodene. Fading fra rød til gul til blå til lilla over laterale og mediale sider, vil du til og med finne et snev av denim over tåboksen for en nesten spennende estetikk.

Int’l frakt

Kjøp nå

En ekstra chunky luft mellomsåle sitter ned under komplett med en tannkjøtt gummi yttersåle, og avrunding alt av er et par funky rustfritt stål deubrés, en som viser en sol og den andre med et hjerte, og legger stor vekt på gode vibes.

Hodet på over til avkom hvis du vil ha Nike Air Max 95 SP “Hyper Violet” i samlingen din! Den perfekte skoen for våren og sommermånedene fremover, du trenger disse akkurat nå! Hvis du leter etter flere stjeler, sjekk ut disse tjue ekstraordinære Nike Sneakers som er alle under £ 100 på avkom!

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Comment