Virgil Abloh erter et off-white x stüssy samarbeid

Når det gjelder samarbeid, er Virgil Abloh konge. Etter å ha slått seg sammen med den tyske bilprodusenten Mercedes-Benz, blir han nå ført til Instagram for å erte en potensiell off-white X Stüssy-samling, og her er absolutt alt vi vet så langt!

Bildene ble avduket gjennom en serie kryptiske skudd, og viser en t-skjorte som bygger på hans etiketts initiativ “I Support Young Black Businesses”. Dippet i hvitt, fronten av stykket er emblazonert med en svart -hvit utklipp av den fantastiske sfinxen i Giza, etterfulgt av Shawn Stussys ikoniske signatur på toppen og uttrykket “Jeg støtter unge svarte bedrifter” rett under den i en dristig oransje Font.

Bilde via Virgil Abloh
Bildet viser også en aldri før sett Louis Vuitton-plysj som kanskje eller ikke er en del av en bredere samling, selv om dette ennå ikke er offisielt bekreftet av den amerikanske motedesigneren.

Stort sett er ingenting annet kjent om den off-white x stüssy kollaps på dette tidspunktet, selv om Instagram-historien antyder at den utelukkende vil gi ut på stammeplasser. La oss få vite hva du synes om dette eneste stykket, og mens du er her, kan du like gjerne se på fot på fot på Stüssy X Nike Air Force 1 “Black” & “Fossil Stone”!

Bilde via Virgil Abloh

Leave a Comment