Adidas yeezy øker 700 ‘treghet’ overflater i en vekslende farge

etter å ha sett en til fots titt på Yeezy -økningen 700 ‘treghet’ forrige uke, et bilde av en “alternativ”; ‘Inertia’ har nettopp dukket opp på nettet, så vel som det er ganske rent å oppgi minst! Bilde med tillatelse fra Yeezy Mafia, denne versjonen ser heller ut som detaljhandelen, men med noen få ekstremt bemerkelsesverdige forskjeller.

Den vekslende designen er laget av en kombinasjon av premiummaterialer, og er malt i en gråere fargetone, med grå semsket panel som pryder toebox, hæl, så vel som sider. De oransje aksentene er erstattet med hvitt her, mens en spenstig tannkjøttgummi tar plasseringen av den offegule gummi yttersåle sett i typisk versjon.

I følge våre kilder ble denne alternative Adidas Yeezy -økningen 700 ‘Inertia’ begavet til Salehe Bembury – Yeezys originale sneakerdesigner samt Versace sin nåværende leder for fottøydesign. La oss forstå hvilken versjon du foretrekker, og sørg for å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen for helt gratis nå! I tilhørende nyheter er her ditt fineste utseende ennå på Adidas Yeezy -økningen 700 v2 ‘Geode’!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Adidas Heat, må du huske å inspisere det siste her!

Leave a Comment