Nike Air Max 90 “Volt” er nå bare £ 68 på Nike UK!

Leter du etter en stor sneakeropptak for å begynne den nye måneden? Da er Nike Air Max 90 “Volt” laget akkurat for deg! Denne spesialutgaven ble utviklet av den legendariske Tinker Hatfield tilbake i 1990, og ble laget for å feire modellens enorme 30 -årsjubileum, i tillegg til at den nå bare er £ 68 direkte fra Nike UK!

Et sammenkoking av nett, skinn, så vel som semsketsystem på øvre, mens sprut av grått så vel som “volt” -funksjon gjennomgår for et enkelt, men slående utseende som garantert vil vri hoder. Gummierte aspekter dukker opp langs eyelets så vel som hæl for den signaturen AM90 -estetikken som alle av oss forstår så vel som kjærlighet, mens en nike swoosh glir over lateral så vel som mediale sidepaneler.

£ 114,00 £ 68,00int’l Shipping

Kjøp nå

En sinnsykt behagelig luft mellomsåle sitter nede, mens anatomisk bue støtter på samme måte dukker opp sammen med den for ekstra stabilitet med hvert trinn. Dette ligger i en spesialutgaveboks, og avslutter Air Max 90 -designet.

Tilgjengelig nå fra Nike UK, vil du absolutt ikke gå glipp av Nike Air Max 90 “Volt” til bare £ 68, så sørg for at du får størrelsen nå mens den fremdeles sitter! La oss forstå om du håndteres til politimann, så vel som mens du er her, her er 15 Flash gir med så mye som 50% avslag på Nike!

£ 114,00 £ 68,00int’l Shipping

Kjøp nå

Leave a Comment