Tom Sachs X Nike Mars Plenen 2.5 inneholder en ACG-sål

på dette tidspunktet det endte med å være heller fjerne at den kommende Tom Sachs X Nike Mars Lawn 2.5 fortsatt er et arbeid pågår. Svært først lekket tilbake i mai med en titt som var praktisk talt nettopp som og paret, oppdaget en rekke versjoner bare noen få måneder senere med en tapet Toebox som speilet bransjens standard arbeidsstøvler. Nå, som vi begynner et helt nyttår, har en mer iterasjon av den samtidige kunstnerens signatursko dukket opp, så vel som denne gangen rundt det låner aspekter fra Beaverton-merkets ACG-linje.

Spottet på gatene i Soho Rocking Dette paret har denne 2.5-varianten en halv-gjennomskinnelig base med jordfulle brune suede overlegg gjennom hele. Signaturrøde aksenter gjør metoden til Heel-trekkfanen, så vel som Nike Swoosh, så vel som du også vil oppdage at Toeboxen er gjort opp med en svart gummihett som påvirkes av en tidligere versjon av skoen.

falsk

Selvfølgelig er stjernen på showet her, midtsåle som er tatt direkte fra ACG Mountain Fly. Hovedsakelig en fotturesko som ble introdusert under All Condition Gear-underavdelingen, ble utviklet av Nathan Van Hook, så vel som gjort debuten på slutten av fjoråret. Med overdrevet trekkraft underfoot, er det også infundert med en lett karbonfiberflyplate som gir en snappy følelse med hver skritt.

Ganske mye ingenting annet er forstått om denne Tom Sachs x Nike Mars Lawn 2.5, men her håper de reduserer raskere i stedet for senere. Hold det låst på den eneste leverandøren for mye mer informasjon da den utvikler seg, så vel som i tilknyttede nyheter, har Nike Dunk Spring 2021-samlingen blitt avduket!

Bilde gjennom Wesoldout.

Leave a Comment