Kanye West X Derrick Rose “Yzy Rose” kommer snart

i fjor sommer, Kanye West tok til Twitter for å avduke en mystisk tette. Med en slående likhet med skum -RNNR som sakte, men definitivt overtar sneakersamlinger overalt, ble dette senere avslørt for å være et felles samarbeid med New York Knicks ‘Derrick Rose. Selv om det absolutt var mye hype rundt Kanye West X Derrick Rose “Yzy Rose” i begynnelsen, ble vi møtt med et halvt år med radiospill … til nå, det vil si.

1. april tok Rose til Instagram for å uttrykke sin takknemlighet for Kanye og Yeezy -merket. Selv om dette først ble ansett for å være en April Fools prank, ser det ut til at ordlyden og konteksten uttaler noe annet.

falsk

I motsetning til noe annet der ute, har Yzy Rose et spesielt ribbet design som er laget av en all-skumkonstruksjon for en sinnsykt plysj passform. En glatt toebox tilfører en smule minimalisme til det ellers maksimalistiske utseendet, mens en grunnleggende spalte øverst lar brukerne gli inn og ut med letthet. En utvidet trekkfane rundt bakforsyningene lagt til struktur og støtte, og avslutter den virkelig vanvittige designen.

Kanye West har aldri vært en å holde tilbake når det gjelder Adidas -joggeskoene hans, men Kanye West X Derrick Rose “Yzy Rose” skyver konvolutten til neste nivå. Så snart en utgivelsesdato er kunngjort, vil vi være de første til å gi deg beskjed, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! La oss få vite hva du synes om denne tette, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt første blikk på Yeezy Improve 700 MNVN “Blue Tint”!

Bilde ved hjelp av Derrick Rose
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment