Dickies “Icons” -samlingen hedrer klassikerne

i 99 år Dickies har produsert noen av de fineste og mest pålitelige amerikanske arbeidstøyene. Det ble sett overalt fra Kanye Wests Met Gala-antrekk helt til fabrikkene, arbeidsplasser og skateparks over hele verden. Rekkevidden til det Texas-fødte merket har blitt ubestridelig, så Dickies har nå valgt å feire noen av signaturstilene sine med “Icons” -samlingen.

Når vi tenker på Dickies Five Styles kommer til tankene, de 874 arbeidsbuksene, Eisenhower -jakken, verket, smekken totalt sett og kjernen. Hver stil er unik i design og har blitt udødeliggjort av merkevaren i denne siste samlingen.

Bilde via Dickies
Når de feirer klærne og menneskene som bruker dem, reimagner “ikonene” -kolleksjonen disse signaturstilene i ferske nye farger for å følge det originale utvalget. Den mest gjenkjennelige stilen er som Eisenhower -jakken, et stykke inspirert av uniformene som WW2 -piloter har på seg. General D Eisenhower satte pris på stilen så mye at han til slutt fikk den utviklet for amerikanske soldater, og fikk dermed navnet.

Bilder via Dickies
Samlingen er tilgjengelig å kjøpe nå på Dickies nettsted, så ikke vent rundt! I andre nyheter, her er 12 av de beste garderobeskapene som er tilgjengelige på Vans!

Bilde via Dickies

Leave a Comment