Off-White X Converse Chuck 70 2.0 får en stor gjenoppretting!

Oppdatering: Off-White X Converse Chuck 70 2.0 er kansellert.

Hvis du ikke klarte å copere Off-White X Converse Chuck 70 2.0 tilbake i 2018, er du heldig, ettersom den svært ønskede Virgil Abloh-sneakeren får en stor gjenoppretting denne måneden! Når vi kommer tilbake som en del av fottøymerkets “All Star Line-up” som ble kunngjort tidligere i år, her er absolutt alt vi vet så langt!

“Stripen” er kjent for å være den andre samtalen for å treffe den utmerkede off-white x nike-kolleksjonen, og kan skryte av en ren hvit lerret overdel med dristig oransje detaljering gjennom. Svart og hvitt striping omgir den vulkaniserte gummi mellomsåle, og dette er foret med en komplementær gummi yttersåle for en slående kontrast.

Bilde ved hjelp av samtale
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av samtale
Int’l frakt

Se mer

Selvfølgelig ville det ikke være en off-white sko uten Milano-avtrykkets signatur dekonstruerte elementer. Over den mediale sideveggen finner du en haug med teknisk verbiage. Den legendariske zip-tie gjør også comeback her, og sementerer denne skoen som en del av den legendariske kapselen som forvandlet sneaker-spillet for noen år siden.

Tid for den helt viktige utgivelsesdatoen! Hvis du trenger Off-White X Converse Chuck 70 2.0 “Stripe” i din personlige samling denne sesongen, må du lytte opp! Forventet å ankomme 30. mars gjennom Converse UK, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere! I relaterte nyheter er Off-White X Nike Dunk Low “Black” en del av den kommende “The 50” -samlingen!

Bilde ved hjelp av samtale
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av samtale
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment