Atmos X Adidas ZX 8000 “G-SNK” får endelig en europeisk utgivelsesdato!

Hvis du skal betale videresalg for atmos X Adidas ZX 8000 “G-SNK”, så stopp hva du gjør akkurat nå. Etter måneder med å vente har den varmt forventede ZX-skoen endelig en europeisk utgivelsesdato, og det er så mye før vi tidligere hadde forventet. Faktisk er det på slutten av denne måneden!

Unveiled hele veien tilbake i februar i år da det ble ryktet for å være et japansk eksklusivt samarbeid, fortsetter “G-SNK” i tråd med Homyo Hidefumi Signature Snakeskin Estetisk. Ankommer i en Neon Green Color Scheme, en kombinasjon av Luxe Leather og Pony Hair-funksjoner i øvre, belagt i en spesiell finish som lyser i mørket.

Bilde via Adidas.
Flytte nedenfor, finner du en komplementær adidas zx mellomsåle som tar støtte og stabilitet til neste nivå, og alt dette kommer pakket i en spesialutgave all-white-boks som feirer retur av A-ZX-kollektivet.

Dropping 28. august bør Atmos X Adidas ZX 8000 “G-SNK” ikke gå glipp av, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du vil ha et par i samlingen din! Gi oss beskjed om hva du synes om denne galne Coloruway, og i relaterte nyheter, ta ditt første titt på ATMOS X Adidas ZX 1180 Boost “Iridescent”!

Bilde via adidas.

Leave a Comment