Fragment Style Vibes fungerer på Air Jordan 1 High “Game Royal”

Hvem er hypet for Air Jordan 1 High “Game Royal”? Å kanalisere Hiroshi Fujiwara vibber, dette er bare en av de mange vintage fargene som skal reduseres neste år, i tillegg til at vi tar vårt fineste utseende ennå takket være sneaker innsider @s.sam.group!

Farge blokkert til absolutt perfeksjon, hvitt, svart, så vel som blå paneler sammenstøt så vel som kontrast mot hverandre, noe som resulterer i et utseende som er så tidløst som det blir. Dekket ut i premium full kornskinn, skyter en stealthy Nike swoosh over lateral så vel som mediale sidepaneler, mens den ikoniske vingede basketball -logoen pryder ankelen, berørt i en ren hvit fargetone.

Bilde via S.SAM.Group

Når du beveger seg nedover, er den vanlige Nike Air mellomsåle til stede for komfortnivåer som er utenfor listene, så vel som dette er foret med en komplementær blå gummi yttersåle for slitesterkt trekkraft både på gaten så vel som på banen.

Air Jordan 1 High “Game Royal” er satt til å avta 9. mai, uansett om du er en AJ1 -fan eller ikke, og er en klar politibetjent for alle typer samling! Denne typen legendariske farger er en stor grunn til at Jumpman nettopp nylig spilte inn sitt aller første milliard dollar kvartal noensinne!

Bilde via S.SAM.Group

Bilde via S.SAM.Group

Leave a Comment