Et til fots blikk på Adidas Ozweego ‘X-Model Pack’

Vi har ventet på Adidas Ozweego for å avta siden den først lekket tilbake i november i fjor. Den etterlengtede sneakeren har gitt en moderne omarbeid, og har en moderne omarbeid, og har en utgivelsesdato, i tillegg til at den debuterer med ‘X-Model Pack’!

‘X-Model Pack’ har en ultra Clean White Fit Together Base, og kan skryte av kontrasterende miljøvennlige så vel som oransje aksenter for et utseende som er gjort for å snu hoder. Premium semsket paneler fungerer gjennom hele tiden, og pakker en førsteklasses trøkk, så vel som nedenfor, er en tykk adipren mellomsåle til stede for forbløffende komfort med hvert trinn. Denne versjonen hyller Ozweego 3 og bruker en serie neonrør som går over øvre, og fullfører den ikoniske designen.

Sett for å avta 18. mai, forventes Adidas Ozweego ‘X-Model Pack’ å tilby ganske mye umiddelbart, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! La oss forstå om du tar tak i et par, så vel som mens du er her, ta en titt på hele Adidas Sneaker -serien!

Leave a Comment