Reebok og ha en god tid gjenforenes for en Ultra Clean Aztrek Collab

etter å ha slått seg sammen med New Jersey’s Packer forrige måned, har Reebok nå tappet den japanske etiketten som har det bra å omarbeide Aztrek -sneakeren. Hjernen til Christian Tresser som også opprettet den kuletoginspirerte Nike Air Max 97, denne retro-silhuetten har vært en sneaker som er viktig de siste tiårene, så vi er naturlig ganske hyped om denne kollapsen!

Malt i en ultra ren fargepalett, er skoen laget i en haug med premiummaterialer inkludert luxe skinn, smidig semsket skinn og pustende nett for slitasje på året. Red Accents har gjennomgående for en kontrast på en ellers dempet farge, og en sterk svart mellomsåle setter seg nedenfor for ekstra komfort og demping. Når det gjelder merkevarebygging, er “ha en god tid” -tekst brodert på sidesiden av venstre sneaker, mens Reebok -merkevarebygging nåder høyre sko.

Sett for å slippe 12. april, har The Have A Good Time X Reebok Aztrek en klar må politimann for enhver sneaker -samling! Gi oss beskjed hvis du tar tak i et par, og hvis du tenker på å plukke noen splitter nye Reebok Heat, må du huske å sjekke ut det siste her!

Leave a Comment