Mer info dukket bare opp for Kanye Wests Yeezy X Gap Collaboration

ertet først tilbake i juni 2020, og nyheten om et Yeezy X Gap -samarbeid vekket interesse i streetwear -samfunnet etter å ha tilsynelatende kommet ut av det blå. Spol frem nesten 11 måneder senere, og til slutt ser vi strømmen i fremskritt fra samlingen. Vel, slags …

I henhold til juridiske funn bekreftes Yzy X Gap -samarbeidet og på grunn av blir offisielt når som helst snart. Det ser også ut til at den nye logo -designen er blitt avslørt sammen med papirene og vel, den er ikke akkurat noe utenom det vanlige.

Ved første øyekast er logoen nesten lik det ikoniske gap -motstykket vi alle er kjent med, bortsett fra at bokstavene “Yzy” blir omfavnet i stedet for “gap”. Ved nærmere inspeksjon vil du merke at kantene er litt skrå og den dypblå fargen er erstattet med en lettere fargetone.

Selv om denne nye logoen ikke gir oss mye å gå av, har de varemerkende papirene også fremhevet at merkevarelogoen kan brukes på en rekke tilbehør, inkludert ryggsekker, bagasje, fottøy, hodeplagg og mye mer. Er vi i ferd med å se et tungt tillegg av tilbehør sammen med klær? bare tiden vil vise.

Med Yeezy X Gap -samarbeidet som forventes å lansere senere i år, er vi ikke i tvil om at vi sannsynligvis vil se noen svært ettertraktede stykker dukke opp. For alt det siste, hold det låst her hos den eneste leverandøren. I andre nyheter, her er det beste utseendet ditt ennå på Yeezy 500 “Enflame”.

Bilde via Yeezy

Leave a Comment