Nike avslører offisielt den tilpassede Huarache

bilde via Nike
Uansett hva du tror på Huarache, vil det alltid være en av Nike’s mange kjente silhuetter noensinne. Svært først avduket nesten tre tiår tilbake tilbake i 1991, det forvandlet helt landskapet med joggesko tilbake på dagen, så vel som det ser ut som at Beaverton-baserte merkevaren planlegger å kopiere denne spillendringsformelen når den igjen med den splitter nye Tilpass Huarache!

Basert på 90-tallet kultklassikeren, tar den tilpassede Huarache retro-stilen, men gir den en futuristisk makeover som er kjent, men likevel annerledes. Mens det ikke fungerer neopren bootie som og og er kjent for, gjør det opp for dette med FitAdapt – en nyskapende ny innovasjon som oppdaterer så vel som utvikler seg sammen med brukeren.

Bilde via Nike.
Skoen gjør også bruk av Swooshs FitAdapt Lacing-system som kjøres av en midfootmotor, så vel som kontrollert med en smarttelefon eller SmartWatch-app. Dette tillater ikke bare sneakerheads å stramme eller løsne sine snørebånd på farten, men det tillater også brukere med motorsendringer for å knytte sine egne sko-snørebånd uten hjelp, noe som gir med seg en følelse av selvtillit og bekvemmelighet.

Serverer som neste kapittel I Huaraches historie, er Nike Adapt Huarache satt til å redusere 13. september, så vel som vil bli tilbudt i en rekke farger. Vil du gripere et par? La oss forstå hva som er i tankene dine, så vel som sørg for at du holder det låst på den eneste leverandøren for mer utgivelsesinformasjon som den utvikler seg!

Bilde via Nike.

Leave a Comment