Nike blir tøff med Air Force 270 Utility ‘Black Sail’

Etter å ha avduket Air Vapormax -verktøyet tidligere denne måneden, har Nike nå økt nok en livsstilsløper med det passende navngitte Air Force 270 Utility. Denne sneakeren er så tøff som den blir, og ankommer en ren ‘svart seil “-farge, og er like tøff som den blir.

Luftforsvaret 270 verktøyet er designet for å oppfylle kravene til urban mobilitet under enhver værforhold, og smelter feilaktig form og funksjon. Holder ting på et minimum, kan skoen skryte av en svart base som er aksentert av en grå skinntåhette, en rekke nubuck-paneler plassert fra tip-to-heel, og et grått og svart AF 270 eneste system. Avrunding av utformingen av skoen er en serie teknisk plasserte spenne stropper, ledningssnører og en glidelås for den optimale passformen.

Sett til å gi ut en gang neste måned, la oss få vite hva du synes om Nike Air Force 270 Utility ‘Black Sail’ ned i kommentarfeltet nedenfor! Mens du er her, må du huske å sjekke ut disse ti høstklare joggeskoene som du trenger å klare deg denne sesongen!

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Nike Heat, må du huske å sjekke ut strømmen på slutten. Klær!

Leave a Comment