Cactus Plant Flea Market X Nike Dunk Low er i motsetning til noe vi har sett før

når det kommer til samarbeid, det er så enkelt for merkevarer å bare bytte farge og kalle det en dag. Cactus Plant Flea Market har aldri vært en til å gjøre det. I løpet av de siste årene har Cynthia Lo-helmed streetwear-etiketten droppet noen av de mest unike kollapsene i spillet. Fra deres luftvåpen 1 til Air Vapormax 2019 kanaliserer merket nå den samme energien til CPFM X Nike Dunk Low – og her er alt vi vet så langt!

Hvordan begynner vi å beskrive denne dunk lavt? Vel, starter med den øvre, det har fått en beige trekantet vattert finish som er en-av-en-type. Dette er flankert av mosegrønne semsket skinnpaneler som vikler seg rundt hælen og toeboksen, samt robuste øyenvinner som er bundet sammen med tykke brune tau.

Den ene siden av hver sko er tom for en hvilken som helst merkevarebygging, mens den andre siden er dekorert med en stor nike swoosh som skyter over på en dramatisk måte. Du finner også et Yin og Yang -symbol som er fint brodert på hælen.

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Co-branded detaljering dekorerer tungene, mens uoverensstemmede sockliners gir enda mer dybde til designet. For å runde det hele ser mellomsolene ut som om de har blitt dunket i mørkegrønn sementpasta, og gir dem et industrielt utseende som garantert vil vri hoder uansett hvor du går.

Ikke mye annet er kjent om CPFM X Nike Dunk Low på dette tidspunktet, men hvis det er noe som deres tidligere dråper, ikke bli for overrasket om disse lanseringen utelukkende i USA. La oss få vite hva du synes om dette kollapsens enestående utseende, og mens du er her, kan du like gjerne se på fots blikk på Gnarhunters X Nike SB Dunk Low “Black”!

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment