Jamie Reid X Ultimate Come Together for Spring 2021 Collab

Etter å ha avduket sitt kommende Nike -samarbeid, har Ultimate ertet et kommende partnerskap med den britiske lobbyisten samt artisten Jamie Reid!

Jamie Reid ble født i 1947 og ble økt i Croydon, Sør -London, samt til slutt dro til Croydon Art Institution hvor han tilfredsstilte den fremtidige sjefen for Sex Pistols, Malcolm McLaren. Dette forårsaker at duoen introduserer et magasin kalt Suburban Press for å demonstrere korrupsjonen av forretningsutviklingene i Croydon -området. Etter hvert ville Jamie Reid fortsette å style kunstverket for sexpistolens album “Never Mind the Bollocks”, så vel som populære singler som “Anarchy in the UK”.

Bilde ved hjelp av ultimate
I begynnelsen var Reid ikke i stand til å betale for typografiverktøy, så han etablerte sin stil med DIY -visuals som inkluderte kutting av utklipp fra aviser samt omorganisere dem til bokstaver samt design. Hans populære løsepenger som bokstaven endte opp med å bli en berømt essensielt i punk -tiden.

For Ultimate Spring 2021 har Reids signaturstil blitt overført til en rekke elegante stykker, inkludert en varsity-jakke, genser, t-skjorter, tee-skjorter så vel som mye mer.

Bilde ved hjelp av Supreme
Med hans varemerkebokstaver har brikkene blitt dekorert med aggressive så vel som lys typografi med slagord som “It’s All Bollocks” så vel som “Fuck All” alt på en rekke fargerike så vel som elegante silhuetter.

Som vanlig spår vi at dette Jamie Reid X Ultimate Partnership vil være en rask utsalg når det introduserer 6. mai, så la oss forstå om du takler politibetjenten noe! Husk å holde det innelåst i ideelt her hos den eneste leverandøren for alt det siste! I tilhørende nyheter synker den ultimate X Nike Air Max 96 våren 2021 -kolleksjonen i morgen!

Bilde ved hjelp av Supreme

Leave a Comment