En full titt på den ultimate X Jean Paul Gaultier X Vans Collection

Ultimate fortsetter vår vår sommer 2019 samarbeidende utgivelser ved hjelp av respektert fransk designer Jean Paul Gaultier. Merking Første gang duoen har gått sammen, planlegger de å gjøre denne samlingen ekstra spesiell ved hjelp av amerikanske skatewear merkevarevogger.

Gaultier har kjent for sin avantgarde tilnærming til design og bøying av kjønnsnormer, og har injisert sin kjærlighet til blomster til ikke en, men to varebiler silhuetter. Bestående av ERA PRO og Chukka Pro, vil begge designene være tilgjengelige i to forskjellige fargepaletter med et frodig blomst mønster som grenser opp. Nedenfor er en smidig vulkanisert mellomsåle til stede, avrunding av de enkle, men slående designene.

Supreme X Jean Paul Gaultier X Vans Collection vil være tilgjengelig den 11. april online og i butikker i New York, Brooklyn, Los Angeles, London og Paris, mens japanske fans bør forvente at pakken kan slå hyller 13. april. Gi oss beskjed hvis du tar tak i et par, og vær sikker på å ta en titt på de nyeste varebilene Sneakers!

Leave a Comment