Patriotiske vibber fungerer på den ubeseirede x adidas ultra øker ‘stjerner så vel som striper’

Som striper ‘! En av de reneste tre stripene kollapser av året, dette er den ideelle skoen å rocke over sommeren, så vel som den synker så snart denne uken!

Tar på seg den anerkjente 1.0 -silhuetten, “Stars så vel som Stripes” -verkene på en ‘Triple White’ base. Med en sokklignende Primeknit-øvre for fleksibel komfort, har en bur for ekstra støtte samt stabilitet. Nede under er en økning i mellomsåle i full lengde til stede, foret med en tøff kontinental yttersåle for ytterligere trekkraft med hvert trinn. Selvfølgelig er det vanskelig å savne den røde, hvite, så vel som Blue Five Strike -logoen, i tillegg til det amerikanske flagget som treffer hæltrekk -fanen, og fullfører den patriotiske designen.

Når det gjelder en utgivelsesdato, hvis du ønsker politibetjent den ubeseirede X Adidas Ultra øker ‘stjerner så vel som Stripes’, er det satt til å avta 31. mai på Adidas i tillegg til å velge aksjer. La oss forstå om du legger et par til rotasjonen din, så vel som mens du er her, må du huske å se på hele Adidas Sneaker -serien akkurat nå!

Leave a Comment